BİLECİK / SÖĞÜT - Söğüt Ertuğrulgazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ağu

2022-2023 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZ MESLEK EĞİTİM MERKEZİ PROGRAMI OLARAK İLK MEZUNUMUZU VERDİK. OKULUMUZ BİRİNCİSİ FATİH MEHMET AKÇAPINAR'I TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

May

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı ilçemiz Söğüt'ün lise öğrencilerinin hazırladığı programlar ile kutladık. Okulumuz Edebiyat Öğretmenleri Müzeyyen Özener ve Yağmur Çar 'ın hazırlamış olduğu orotoryo gösterisini öğrencilerimiz sergiledi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

"18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" ni anma münasebetiyle okulumuz Edebiyat Öğretmenleri Müzeyyen Özener ve Yağmur Çar'ın hazırladığı programı ilçemiz kültür merkezinde sunduk ve günü coşkuyla kutladık. Emeği geçen değerli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Müzeyyen Özöner öğretmenimizin hazırladığı üçüncü münazara oldukça çekişmeli geçti. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkürler.

Ock

TDE öğretmenimiz Müzeyyen Özöner'in hazırladığı ve 11. SINIF öğrencilerinden oluşan iki takımın yarıştığı münazarada idam konusu ele alındı.

Ock

Ertuğrulgazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen programda Osmangazi Üniversitesi öğretim üyeleri ProfçDr. Kürşat Yenilmez ve Prof.Dr. Mustafa Zafer Balbağ tarafından Matematik ve Fizik konularının günlük hayatımızda ki yerini etkili bir şekilde öğrencilerimize anlattılar. Program sonunda Söğüt İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Yıldırım tarafından konuklarımıza günün anısına hediyeler takdim ettiler.

Ock

Ertuğrulgazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda 24.10.2019 tarihinde eğitimci yazar mehmet Sadık Bozkurt ,bizlere etkili illetişim ve diksiyon konularında seminer düzenledi. Öğrencilerimizin ilgiyle izlediği programa Bilecik HEM Müdürü Seyfettin Yıldız ile kıymetli eşi Edebiyat öğretmeni Necla Yıldız'da konuk olarak katıldılar. Mehmet Sadık Bozkurt ve konuğumuz şair Seyfettin Yıldız ,şiirleriyle ilgi çektiler. Program sonrasında okul  müdürümüz Satıa Birsen tarafından konuğumuza plaket takdim edildi. Bizleri kırmayıp okulumuza gelen konuklarımıza ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz.